Lefkoşa Belediyesi 12 yılda 11 milyon Euroluk sosyal program gerçekleştirdi

Lefkoşa Belediye Başkanı Constantinos Yorgacis, Belediyenin ortak finansmanlı üç sosyal projesinin sonuçlarının sunumu sırasında yaptığı açıklamada, son 12 yılda Lefkoşa Belediyesi tarafından yaklaşık 11 milyon avro değerinde toplam 19 sosyal içerme programının uygulandığını söyledi.

Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, perşembe günü düzenlenen törende Lefkoşa Belediyesi, uygulamakta olduğu üç ortak finansmanlı sosyal projelerin bugüne kadarki sonuçlarının sunumuna geçildi.

Yorgacis konuşmasında Lefkoşa Belediyesi olarak insana yatırım yaptıklarını söyledi. Belediye Başkanı açıklamasında, “Çok yönlü bir sosyal politika geliştirdik ve büyük krizlerin yaşandığı bir dönemde bile temel ve kaliteli hizmetler ve eylemler sunmayı başardık” dedi.

Lefkoşa Belediye Başkanı ayrıca, son 12 yılda yaklaşık 11 milyon avro değerinde toplam 19 sosyal programın uygulandığını ve bunların çoğunun hâlen uygulanmakta olduğunu belirterek “Lefkoşa Belediyesi, Kıbrıs’ta sosyal refah hizmetlerine bu kadar yatırım yapan tek belediye olmasa da belediyelerden biridir” dedi. (KHA)

About the author